Ümit Özdağ'dan CHP'ye iadeyi ziyaret: Yerler kaygan burada

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün saat 11.45'te CHP Genel Merkezinde Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet bugün saat 11.45’te Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde Kemal Kılıçdaroğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Özdağ’ı kapıda Parti Sözcüsü Faik Öztrak karşıladı. Özdağ ziyarete dair, “Seçimlerden sonra bir iadeyi ziyaret yapıyoruz” dedi. 

ÖZDAĞ: YERLER KAYGAN BURADA

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu Özdağ’ı uğurladı. Özdağ görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Sayın genel başkan seçim sürecinde zafer partisini iki kez ziyaret etmişti ve önemli görüşmeler yapmıştık. Seçimden sonra bir değerlendirme imkanımız olmadı. Ben de kendisinden geçen hafta randevu rica ettim. Hem bu değerlendirmeyi yapmak hem de iadei ziyaret yapmak istedim. Güzel bir ziyaret oldu. İçeriye girerken CHP Sözcüsü ‘Aman dikkat edin’ dedi, yerler kaygan burada. Biz de gülümsedik, sağlam bastığımızı söyleyerek yukarıya çıktık” ifadelerini kullandı.

Özdağ’ın ardından konuşan Kılıçdaroğlu güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “İki siyasetçi yan yana gelirse ne konuşur? Doğal olarak Türkiye’nin sorunlarını, Orta Doğu'yu, dünyadaki gelişmeleri hep beraber değerlendirdik. Seçin sonuçlarını yerel seçimi hep birlikte değerlendirdik” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)