Uma Thurman ve Samuel L. Jackson, yeniden bir araya geliyor

Oyuncular Uma Thurman ve Samuel L. Jackson, Nicol Paone'nin ikinci uzun metraj filmi "The Kill Room" için bir araya gelecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Quentin Tarantino'nun 1994 tarihli kült filmi "Pulp Fiction"ın başrol oyuncuları Uma Thurman ve Samuel L. Jackson, yeni bir film projesi için yeniden bir araya geliyor. Thurman ve Jackson, Oyuncu, yapımcı, senarist ve yönetmen Nicol Paone'nin ikinci uzun metrajı olacak olan "The Kill Room" adlı aksiyon ve suç komedisinde başrolleri paylaşacak.

Beyazperde'nin aktardığına göre, senaryosu Jonathan Jacobson tarafından kaleme alınacak olan "The Kill Room", bir kara para aklama planını konu ediyor. Filmin hikâyesi bir tetikçi, tetikçinin patronu (Samuel L. Jackson) ve bir sanat tüccarının (Uma Thurman) bir suikastçiyi yanlışlıkla sanat dünyası sansasyonu haline getirmesini ve onu sanat dünyasını yeraltı dünyasına karşı oynamaya zorlayan bir kara para aklama planını takip ediyor.

Uma Thurman ve Nicol Paone; Jordan Yale Levine, Anne Clements, Jordan Beckerman, Jon Keeyes, Dannielle Thomas ve Jason Weinberg ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Filmin çekimleri önümüzdeki aylarda New York'ta ve New Jersey'de başlayacak.