Uğur Dündar 'Bezmenler' kavgasını anlattı: Muhallebi çocuğu değiliz

Gazeteci Uğur Dündar, ABD'de Halil Bezmen'in evine gittiği ve Remzi Çelik'le kavga ettiği olayın perde arkasını paylaştı. Dündar, "Muhallebi çocuğu sandılar. Karagümrüklüyüm, her raconu bilirim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Uğur Dündar, yıllar sonra ortaya çıkınca sosyal medyada gündem olan 'Bezmenler' haberini ve kavgasını anlattı.

'KARAGÜMRÜKLÜYÜM, HER TÜRLÜ RACONU BİLİRİM'

YouTube'da Kafa TV'nin programına konuk olan Dündar, kaçakçılık ve yolsuzlukla suçlanan ve ABD’de yaşayan Halil Bezmen’in evine gittiğinde yaşananları şöyle anlattı:

 

"Malikhaneye gelmişken bir görüntü alalım dedik. Gele gele Remzi Çelik geldi. 'Bizi Türkiye'de yeterince reklam ettin, bizi kaçakçı başı yaptın' dedi. Çünkü o tarihi ev eşyalarının alıcısı olarak Halil Bezmen değil Remzi Çelik gözüküyor. Yoksa bizim Remzi Çelik'le, bir çalışanla alıp veremeyeceğimiz ne olabilir? 

Ben de uzattım mikrofonu 'Kardeşim, kaçakçı değilseniz anlatın, buyurun. Sonuna kadar da yayınlayalım' dedim. Tabii içeride doldurmuşlar. Herhalde demişler ki 'Bu muhallebi çocuklarını bir hallet sen. Geldiklerine pişman et. Duman edersin sen onları.'

Adam bana salladı. Muhallebi çocuğu değiliz, İstanbul'un arka sokaklarında yetiştik. Ben Karagümrük doğumluyum. Kocamustafapaşa'da yıllarca yaşadım. Her raconu biliriz. 

Ama ben eğer burnu bantlanmış bir şekilde gelmiş olsaydım Türkiye'ye, tıpkı dayak yemiş bir kovboyun bir daha şeriflik yapamayacağı gibi, bu mesleğe devam edemezdim."

(HABER MERKEZİ)