UEFA'dan Çakır, Meler ve Bitigen'e Avrupa görevi

Cüneyt Çakır Monaco-PSV, Halil Umut Meler Leicester-Spartak Moskova maçını yönetecek. Abdulkadir Bitigen ise bugün Avrupa Gençlik Ligi maçında düdük çalacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA, Avrupa kupalarında bu hafta oynanacak maçlar için 3 Türk hakemi görevlendirdi. 

ÇAKIR'IN 200. ULUSLARARASI MAÇI

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Cüneyt Çakır, 4 Kasım Perşembe günü Fransa'nın Monaco ile Hollanda’nın PSV takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi B Grubu müsabakasını yönetecek. Fransa'nın Monaco şehrindeki II. Louis Stadyumu'nda yapılacak müsabakada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi Alper Ulusoy olacak. Karşılaşmada Mete Kalkavan VAR, Hüseyin Göçek ise AVAR olarak görev alacak.

Çakır, bu maçla birlikte uluslararası alandaki 200. müsabakasına çıkacak. Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmalar arasında 2 final ve 14 yarı final bulunuyor.

MELER İNGİLTERE'DE

Halil Umut Meler, İngiltere'nin Leicester City ile Rusya'nın Spartak Moskova takımları arasında 4 Kasım Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi C Grubu müsabakasında düdük çalacak. Leicester Stadyumu'nda gerçekleştirilecek müsabakada Halil Umut Meler'in yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu olacak. Arda Kardeşler dördüncü hakem, Abdulkadir Bitigen ise VAR olarak görev yapacak.

Abdulkadir Bitigen ise Almanya'nın Bayern Münih ile Portekiz'in Benfica takımlarının bugün oynayacağı UEFA Gençlik Ligi E Grubu müsabakasını yönetecek. Bayern Kampüsü Stadyumu'nda gerçekleştirilecek müsabakada Bitigen'in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Anıl Usta yapacak. (AA)