UEFA ve spor kulüplerinden 'geçmiş olsun' mesajı

Türkiye ve dünyadan spor kulüpleri, merkez üssü Maraş olan deprem için destek mesajları yayınlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA ve dünyadan spor kulüpleri, Maraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 7,7 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından 'geçmiş olsun' mesajları paylaştı.

UEFA'dan paylaşılan mesajda, "UEFA ve Avrupa futbol camiasının düşünceleri, bu sabah meydana gelen yıkıcı depremden etkilenen Türkiye ve Suriye halkı ile birlikte" ifadeleri kullanıldı.

Real Madrid, "Türkiye ve Suriye'yi vuran deprem için en derin üzüntülerini ve dayanışmalarını paylaştığını" belirtti. Paylaşımda, "Kulübümüz, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyor. Yaralılara da acil şifalar diliyor, onlara tüm gücümüzü ve sıcaklığımızı gönderiyoruz" denildi. 

Barcelona "Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz Türkiye ile birlikte" yazdı.

Valencia, "Kalbimiz, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen yıkıcı depremde hayatını kaybedenlerle birlikte. Depremden etkilenen ailelere başsağlığı dileriz" yazdı.

Losc Lille, "Bölgeyi vuran şiddetli depremin ardından düşüncelerimiz, LOSC destekçilerinden oluşan geniş bir topluluğun yaşadığı Türkiye ve Suriye'ye gidiyor. Size güç ve cesaret diliyoruz" paylaşımını yaptı.

Panathinaikos BC'tan yapılan açıklamada, "Türkiye ve Suriye'deki deprem haberleriyle yıkıldık. Vefat edenlerin ailelerine en derin başsağlığı diliyoruz. Düşüncelerimiz ve dualarımız sizinle" ifadesi yer aldı.

Borussia Dortmund da şu ifadeleri kullandı: "Türkiye ve Suriye'de yaşanan deprem felaketi bizleri derinden sarstı. Düşüncelerimiz tüm vefat edenler, aileleri, yakınları için endişelenen insanlar ve tabii ki tüm ilk müdahale ekipleri ve cephe çalışanları ile birlikte."

Ajax, "Türkiye ve Suriye'de meydana gelen yıkıcı deprem haberlerinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu faciadan etkilenen herkese içten başsağlığı diliyoruz" yazdı.