Turna Misali, ilk gösterimini Tokyo Film Festivali’nde yapacak

İffet Eren Danışman Boz’un yönettiği "Turna Misali", ilk gösterimini 34. Tokyo Film Festivali'nde yapacak. Festival 31 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmenliğini İffet Eren Danışman Boz’un, yapımcılığını İEDB Film adına Eyüp Boz’un üstlendiği, "Turna Misali" filmi, dünya prömiyerini bu yıl 31 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan 34. Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştirecek. Prömiyerinin ardından yolculuğuna diğer festivallerle devam edecek olan film, daha sonra vizyona girecek. 

Beyazperde'nin haberine göre, Anadolu’da bin yıldır konar göçer kültürünü devam ettiren Sarıkeçili yörüklerinin yaşamını konu alan “Turna Misali”, Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde Asian Future bölümünde yarışacak. Filmin başrollerini  Sennur Nogaylar, Necmettin Çobanoğlu, Timur Ölkebaş ve Zeynep Elçin gibi isimler paylaşıyor. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği Turna Misali filmi Silifke ilçesinde çekildi. Filmin kurgusunu Melik Saraçoğlu, müziğini Coşkun Karademir ve görüntü yönetmenliğini Eyüp Boz üstlendi.