Denizli'de iki kişinin mide ve bağırsaklarında 100 poşet metamfetamin bulundu

Denizli'de iki kişi tutuklandı: Mide ve bağırsaklarından çıkan 100 pakette 905 gr. metamfetamin bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'de narkotik polisine gelen istihbarat üzerine, yurt dışından Türkiye'ye yaklaşık bir kilo metamfetamini yutarak sokmaya çalışan iki kişi otogarda yakalanarak tutuklandı.

Güvenlik kontrol noktalarından yakalanmadan geçebilmek için özel eğitim alan kişilerin küçük paketler halindeki uyuşturucu maddeleri yutarak yurt dışından Türkiye'ye getirecekleri istihbaratı üzerine çalışma başlatan Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İran uyruklu iki kişinin İran'dan Denizli'ye yüklü miktarda uyuşturucu getireceğini belirledi. Polisler tarafından kent otogarında yapılan  operasyonda F.D ile V.D gözaltına aldı.

RÖNTGENDE TESPİT EDİLDİ

Denizli Devlet Hastanesi'nde şüphelilerin röntgen ve tomografi görüntülerinde mide ve bağırsaklarında çok sayıda yabancı cisim tespit edildi. F.D'nin üzerinde 65 paket halinde 588 gram, V.D'nin üzerinde ise 35 pakette 317 gram olmak üzere toplamda 100 pakette 905 gram metamfetamin bulundu. Şüpheliler, adliyede sevk edildikten sonra tutuklandı. (DENİZLİ/AA)