AK Partili Keçiören Belediyesi 10 ton su böreği aldı

Keçiören Belediyesi, ‘cenaze evlerine gönderilmesi ve törenlerde dağıtılması’ amacıyla 10 ton 400 kilogram su böreği alımı ihalesi yapıldı. İhalenin bedeli 150 bin 800 TL olarak açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Partili Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 2 Mayıs tarihinde yapılan ihaleyle yıl sonuna kadar ‘cenaze evlerine gönderilmesi ve törenlerde dağıtılması’ amacıyla 10 ton 400 kilogram su böreği alımı ihalesi yapıldı.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre, ‘Su böreği alım işi’ açıklamasıyla yapılan ihale bedelinin 150 bin 800 TL olduğu açıklanırken, her cenaze için ortalama 7 kilogram ağırlığında iki tepsi su böreği gönderildiği belirtildi.

Pazarlık usulü ile yapılan ihalede sadece bir firma teklif verirken “Alım konusu 10 bin 400 kilogram su böreği idarenin talep ettiği tarihlerde, idarenin belirttiği sayı doğrultusunda ve idarenin belirttiği adreslere peyderpey teslim edilecektir” açıklamasına yer verildi. Sözleşme süresinin 14 Mayıs ile 31 Aralık 2019 tarihleri olduğu öğrenildi.