Lösemi hastası Nazlı Çiçek Gezginer hayatını kaybetti

İlik nakli bekleyen lösemi hastası Nazlı Çiçek Gezginer, yaşamını yitirdi. Gezginer'in cenazesi yarın İzmir'de toprağa verilecek.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de kök hücre nakli olmayı bekleyen 3.5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı'ya donör olduktan 39 gün sonra lösemi teşhisi konulan Nazlı Çiçek Gezginer, hayatını kaybetti.

İzmir'de yaşayan Nazlı Çiçek Gezginer (21), 13 Ocak günü kök hücre nakli olmayı bekleyen 3.5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için donör adayı oldu. Gezginer, 21 Şubat’ta lösemi hastası olduğunu öğrendi. Hastaneye kulak ve boğaz ağrısı ile ateş şikayetleri ile giden Gezginer, doğum günü olan 27 Şubat günü kemoterapi tedavisi görmeye başladı. İlik nakli bekleyen Gezginer için de bağış çağrısı yapılmıştı.

Nazlı Çiçek Gezginer, tedavisinin sürdüğü Ege Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde hayatını kaybetti. Gezginer'in cenazesi yarın öğle vakti Alsancak Hocazade Cami'nde kılınacak namazdan sonra Işıkkent Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (İZMİR/DHA)

Öykü Arin'e donör adayı olduktan sonra lösemi teşhisi konuldu  Öykü Arin'e donör adayı olduktan sonra lösemi teşhisi konuldu