5 aracı sürükleyen kamyon beyaz eşya deposuna girdi!

Kayseri Develi'de kontrolden çıkan ay çekirdeği yüklü kamyon önce 5 araca çarptı. Çarptığı araçları sürükleyerek ilerleyen kamyon daha sonra bir beyaz eşya deposuna girdi. Olayda kamyondaki iki kişi hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri'de kontrolden çıkan ay çekirdeği yüklü bir kamyon çarptığı 5 aracı da beraberinde sürükleyerek beyaz eşya deposuna girdi. Kazada iki kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Celal Ç.'nin kullandığı 38 JH 157 kullandığı plakalı kamyon, Develi ilçesi Aşık Seyrani Caddesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki 5 araca çarptı. Devrilen kamyon, çarptığı diğer araçları da önünde sürükleyerek 4 katlı binanın zemin katındaki beyaz eşya deposuna girdi. Kamyon sürücüsü Celal Ç. ile yanındaki Şener K. hayatını kaybetti. Yoldan geçerken yaralanan bir kişi ise Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonun çarptığı araçlar kullanılamaz hale geldi. Beyaz eşya deposunun yanı sıra üst katındaki dairede de büyük hasar oluştu. Kazanın yol açtığı hasar nedeniyle araçların çarptığı binada oturanlar, tedbir amacıyla tahliye edildi. (KAYSERİ/AA)

Etiketler kayseri kaza Develi