Otel veliahtına hırsızlıktan gözaltı!

Avcılar'da bir arkadaşıyla girdiği mağazanın kabininde kendi pantolonunun altına giydiği 2 kot pantolon ve üzerine giydiği kazakla dışarı çıkarken fark edilen Özhan K., bir çalışana doğru 4 el ateş ederek kaçtı. Çevredeki esnaf tarafından yakalanarak polise teslim edilen K.'nın yanındaki arkadaşı Merve K.'nin çantasında da mağazadan çalındığı belirlenen 2 tişört bulundu. Özhan K.'nin babasının otelleri bulunan bir iş adamı olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Otelleri bulunan bir iş adamının oğlu olan Özhan K., Avcılar'da bir kız arkadaşıyla girdiği mağazanın kabininde kendi pantolonunun altına giydiği 2 kot pantolon ve üzerine giydiği kazakla dışarı çıkarken, durumu fark eden çalışana doğru 4 el ateş ederek kaçtı. K. çevredeki esnaf tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Dün saat 16.00 sıralarında Avcılar Merkez Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde bulunan bir mağazada meydana gelen olayda iddiaya göre, bir kadın ve bir erkek, girdikleri mağazadan beğendikleri ürünleri alarak denemek için içeride bulunan farklı kabinlere girdi. Bir süre sonra kasaya uğramadan dışarı çıkmaya çalışan ikili, mağaza çalışanı İsmail D.'nin (28) dikkatini çekti. İsmail D., giydiği pantolonun kabarmış olduğu ve paçasından başka bir pantolonun sarkması nedeniyle şüphelendiği genci durdurmak istedi. D. kontrol ettiğinde gencin kendi pantolonu altına mağazadan 2 kot pantolon ile üzerine kazak giydiğini gördü. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında genç, belinden silahını çıkardı. Silahı görünce kaçan İsmail D.'ye doğru 4 el ateş etti. Kurşunlar D.'ye isabet almazken genç kaçtı. Yanındaki kız arkadaşı Merve K. (22) de kaçmaya çalışırken çevredeki esnaf tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Gözaltına alınan Merve K.'nin çantasında mağazadan çalındığı belirlenen iki kazak bulundu. Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulaması yapılan Merve K.'nın hırsızlık yaptıklarını itiraf ettiği, ateş ederek kaçan şüphelinin de erkek arkadaşı Özhan K. (20) olduğunu söylediği belirtildi.

Polis araştırmasında Özhan K.'nin İstanbul'da birçok oteli bulunan bir işadamının oğlu olduğu ve daha önceden de yaralama ve uyuşturucu kullanmak suçundan suç kaydı bulunduğu belirlendi. Polis, dün gece saatlerinde düzenlediği operasyonda Özhan K.'yi Avcılar'da gözaltına aldı. (İSTANBUL/DHA)