DorockXL barda bir kadın darp edildi!

İstanbul Beşiktaş'ta Dorock XL adlı bara giden kadın müşteri, barın özel güvenliği tarafından darp edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Beşiktaş'ta bulunan DorockXL adlı barda bir kadın, özel güvenlikten şiddet gördüğünü sosyal medya hesabından paylaştı. Twitter hesabından olayı anlatan kadının iddialarının ardından işletmeden de açıklama geldi: O görevliyi işten attık.

Arkadaşlarının parasının eksik olduğunu düşünerek vestiyerdeki eşyalarına baktıklarını anlatan kadın, yeniden içeri girmek istediklerinde kapıdaki kadın görevlinin arkadaşı E.’nin bileğindeki giriş damgasını görmek istediğini dile getirdi.

Kadın, görevliye “Yeni çıktık” dediklerini ancak, “Ben sana zaten gıcık olmuştum” yanıtını aldıklarını kaydetti.

Söz konusu paylaşımda kadın şunları anlattı, “(E.’nin) Gösterilen bileğini ters çevirerek saçı çekilmeye başlandı. Diğer iki erkek güvenlik görevlisi olaya dahil olup, kadın görevliyi çıkarıp E.’yi yere fırlatarak vurmaya, tekmelemeye, darp etmeye başladılar. Mağdur edilen arkadaşım tekrar sırtına vurulup yerde sürüklendi ve bir erkek arkadaşımız gelene kadar darp görmeye devam etti. Bu süreç içinde E. ile beraber olan ben ve diğer kız arkadaşım müdahale etmeye çalışırken kendi irademiz dışında şiddet kullanılarak etraftaki görevliler tarafından itilerek uzaklaştırılmaya çalışıldık. Tek istediğim güvenlik görevlileriyle konuşmakken, merdivenlerden itilerek ben de şiddete maruz kaldım. Şiddeti durdurmaya çalışırken ‘Sonunuz arkadaşınız gibi olur’ diye tehdit edildik.”

SAVUNMA: KONTROLSÜZ GÖREVLİ İŞTEN ATILDI

Dorock XL de Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada, darp olayının müşteri ve kadın güvenlik görevlisi arasında karşılıklı yaşandığı iddia edildi. Açıklamada, ‘olaya kontrolsüzce karışan’ bir görevlinin aynı gün işten atıldığı dile getirilerek olaya karışanların açığa alındığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

.