Antalya'da lise öğrencisine işkence soruşturmasında 3 tutuklama

Lise öğrencisi S.D.'nin ormanlık alana götürülerek darp edilmesi soruşturmasında gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. 1'i çocuk 3 kişi tutuklanırken, 3 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da, tartıştıkları lise öğrencisi S.D.'yi (18) ormanlık alana götürüp darp eden 6 kişiden 3'ü tutuklanırken, 3 şüpheli adli kontrolle serbest kaldı.

Lise öğrencisi S.D., 31 Ocak'ta arkadaşı S. ile eve giderken, karşılaştıkları 3 kız arkadaşı, otomobille gezmeyi teklif etti. S.D. ile S., arkadaşlarının çağırdığı Mehmet kişinin kullandığı otomobile bindi.

Mazı Dağı mevkisindeki ormanlık alana geldiklerinde S., erkek arkadaşıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla S.D.'yi darp etti. Bir süre sonra grup yeniden otomobile binerek, Konuksever Mahallesi'nde boşluk alanda Kamay ile buluştu. Gruptakilerden bazıları Yasin Kamay'ın otomobiline binerek, iki araçla yeniden Mazı Dağı mevkisindeki ormanlık alana gitti. Burada Kamay ve yanındakiler S.D.'yi darp etti ve parasını gasp etmeye çalıştı.

Ardından 6 kişi, S.D.'yi, olayı kimseye anlatmamasını söyleyerek, şikayetçi olması halinde ailesine de zarar vermekle tehdit etti. Saldırganlar şiddet anlarını da cep telefonuyla kaydetti.

Görüntülerin basına yansımasının ardından Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polisler, kimliklerini belirledikleri 3'ü 18 yaşından küçük, 6 şüpheliyi, dün gözaltına aldı.

Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Yasin Kamay (23), Amina Sufiyeva (18) ve S.D.K. "nitelikli yağma" suçundan tutuklandı. M.C.Y. (21), M.S. ve M.G. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. (ANTALYA/DHA)

Etiketler antalya mazı dağı