Oto tamircisi: Örneğini verin F 35'i biz yapalım!

Antalya'da oto tamircisi Rasim Küçük'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı, "Bu çağrımı şov olsun diye yapmıyorum. Destek verin, size F-35 uçaklarının aynını esnaf arkadaşlarla sanayide yapalım" çağrısı, sosyal medyada gündem oldu. Binlerce kez paylaşılan çağrının altına, 'Tüplü olsun, benzin pahalı, otomatik cam hidrolik direksiyon' gibi yorumlar yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünyanın en modern savaş uçağı olduğu belirtilen F-35'lerin Türkiye'ye teslimatının, ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatıyla askıya alınmasına en ilginç tepki Antalya'dan geldi. Antalya Eski Sanayi Sitesi'nde oto tamirciliği yapan Rasim Küçük, hem Twitter hem de Facebook hesaplarından çağrıda bulundu. Küçük, "Sayın Cumhurbaşkanım bana destek verin, size F-35 uçaklarının aynını esnaf arkadaşlarla sanayide yapalım. Yeter ki elimizde örneği olsun" dedi.

Küçük, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanım, bu çağrımı şov olsun diye yapmıyorum. Sanayide çekirdekten yetişmiş bir sanatkâr olarak belki uçak mühendisi değilim, ancak başlangıçta acemilik çeksek de yapılacak işin örneği elimizin altında olduktan sonra bir uçak mühendisinin yaptığı uçağın aynını yapmaya muktediriz. Hatta yapılan uçağı daha da geliştirerek mükemmel bir sanat eseri ortaya koyabiliriz. Gelin esnafınıza sanatkârınıza güvenin, bize destek verin. Türkiye'nin kendilerine bağımlı kalmasını isteyen tüm güçlere karşı Türk milletinin istedikten sonra neleri başaracağını bir kez daha ispatlayalım. Elin Amerikalısı, elin İsraillisi, elin Rus'u yapar da Türkiye yapamaz mı? Bal gibi de yapar."

Rasim Küçük'ün bu paylaşımı sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Küçük'ün önerisine karşılık veren sosyal medya kullanıcıları, 'Bari F-36 olsun', 'Amortisörleri kestirip çelik jant taktın mı of', 'Tüplü olsun tüplü, benzin kaç lira', 'F 35 SLX' gibi yorumlar yaptı.

(ANTALYA-DHA)

Oto tamircinin F-35 paylaşımı sosyal medya gündeminde: Şen F-35 mi yapmak iştiyoşunOto tamircinin F-35 paylaşımı sosyal medya gündeminde: Şen F-35 mi yapmak iştiyoşun