Kastamonu'da 7 evin kül olduğu yangında bir kadın kayıp

Tosya'nın Özboyu köyünde, 7 ev ile bir marangoz atölyesi ve ahır yangın nedeniyle kül oldu. Alzheimer hastası bir kadının kaybolduğu yangın yaklaşık 7 saat sonra kontrol altına alınabildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde dün akşam saatlerinde yangın çıktı. 7 ev, bir marangoz atölyesi ve bir ahır küle dönerken Döndü Kansız (85) isimli bir kayıp olduğu anlaşıldı.

Özboyu köyünde, dün 21.30 sıralarında Bahri ve İsmail Kansız'ın iki katlı ahşap evinin alt katında bulunan marangoz atölyesinde henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Alevler kısa sürede bitişiğindeki altı ev, marangoz atölyesi ve bir ahıra da sıçradı. Kastamonu ve çevre ilçelerdeki itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında yaralanan 2 kişi ile dumandan etkilenen 6 kişi, ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ALZHEİMER HASTASI BİR KADIN KAYIP

Altı buçuk saat sonra kontrol altına alınabilen yangın sonrası birçok küçükbaş ve büyükbaş hayvan da yangında telef oldu. Ayrıca Alzheimer hastası Döndü Kansız'ın kayıp olduğu belirtildi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgeye sevk edilen AFAD ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri, kayıp olan yaşlı kadınla ilgili enkaz arama çalışmalarına başladı. (Kastomonu/DHA)

Etiketler Türkiye yangın tosya