Düğüne ateş açıp 5'i çocuk 6 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te cadde üzerinde düzenlenen düğününde ateşlediği tüfekten çıkan saçmalarla 6 kişinin yaralanmasına neden olan K.Ö. tutuklandı. Yaralanan çocuklar ise yaşadıklarını anlattılar.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te cadde üzerinde düzenlenen bir düğünde 56 yaşındaki K.Ö. tarafından ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar, 5'i çocuk 6 kişinin yaralanmasına neden oldu. Polis, 6 ayrı suç kaydığı bulunduğu belirtilen K.Ö.'yü yakaladı. K.Ö. çıkarıldığı mahkemece 'silahla kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

YARALANAN ÇOCUKLAR YAŞADIKLARINI ANLATTI

Yaralanan 5'i çocuk 6 kişi, hastanedeki tedavileri ardından taburcu oldu. Caddede açılan ateşle yaralananlar, yaşadıklarını anlattı.

Açılan ateşle elinden ve göğsünden yaralanan 13 yaşındaki Hakan Damlen, yemek yedikten sonra okulun bahçesinde top oynarken yaralandığını anlatarak, "Maç oynuyorduk. Birden göğsüm yandı ve eve gelip, anneme gösterdim. Toplam 5- 6 kişi vardık" dedi.

Hakan Damlen'in annesi Güllü Damlen ise, "Buram acıyor' dedi ve açtık, kan geliyor. Hastaneye götürdük ve saçma vardı. Saçmayı çıkardılar. Başka da görmedik. Oğlum okulda yaralandığını söyledi" diye konuştu.

Yüzünden yaralanan 14 yaşındaki Hüseyin Hoşgül de "Okuldaydık, birden silah patladı ve suratıma geldi" dedi. Elinden yaralanan 13 yaşındaki Ali Kemal Ulusoy ise, "8 kişiydik, okula gidiyorduk. Silah sesi geldi. Okula giderken arkadaşlarımızın eline değdi" diye konuştu.

Bacağından yaralanan 18 yaşındaki Zemzem Damlen de tüfeği ateşleyeni görmediğini, bacağının kanadığını görmesiyle yaralandığını fark ettiğini dile getirdi. (GAZİANTEP-DHA)

Düğünde ateş açıldı: 5'i çocuk 6 yaralıDüğünde ateş açıldı: 5'i çocuk 6 yaralı