Yumruklu saldırı şüphelisi tıp öğrencisi

Ataşehir'de yolda yürüyen kadına yumrukla saldıran kişi olduğu öne sürülen Hakan D. gözaltına alındı. Şüphelinin Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olduğu belirtildi. Hakan D. ilk ifadesinde saldırıyı kabul etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Ataşehir'de yolda yürüyen kadına yumruklu saldırdığı iddia edilen Hakan D. gözaltına alındı.

Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesinde bir kadına önce omuz atıp daha sonra yumruklu saldırıda bulunan bir kişinin görüntüleri güvenlik kameralarına yansımıştı.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis yaklaşık 20 binada yaptığı aramada şüpheliye ait olduğu öne sürülen ayakkabıları bir dairenin önünde görünce eve baskın yaptı. Daha sonra Hakan D. adındaki şüpheli gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü.  hakan D.'nin polislerin baskın düzenlediği evde oturduğu belirtildi.

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 3'üncü sınıf öğrencisi olduğu belirtilen 24 yaşındaki Hakan D. sağlık raporu için hastaneye götürüldü.

'SİNİRLİYDİM, İTTİM'

Hakan D.'nin ilk ifadesinde ise "Ailemle tartışmış, sinirli bir şekilde dışarı çıkmıştım. Yürürken bir kadına çarptım. Kadın bana, 'Önüne baksana geri zekalı'  dedi. Ben de moralim çok bozuk olduğundan dönüp omuzundan hızlıca ittim" dediği öne sürüldü.

(İSTANBUL/DHA)