Beykoz'da trafik kazası: 2 kişi öldü

Beykoz'da bir kamyon ve otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Beykoz ilçesinde virajı alamayan otomobil karşı yönden gelen hafriyat kamyonuna çarptı. Yaklaşık 70 metre sürüklenen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, Beykoz Riva Yolu Alibahadır Mevkii'nde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Riva istikametine seyreden İzzet Aptioğlu'nun kullandığı otomobil, virajı alamayınca kontrolden çıkarak karşı yönden hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Savrulan otomobil takla attıktan sonra yaklaşık 70 metre ilerideki bariyerlere çarparak durabildi.

Otomobilin sürücüsü İzzet Aptioğlu ve amcasının oğlu Adnan Aptioğlu hayatını kaybetti. İsmi öğrenilemeyen bir kişi ise ağır yaralandı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan kişi Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polisler, çevrede güvenlik önlemi aldı. Kamyon sürücüsü gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Kazanın ardından Riva yolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı. Kamyonun yol kenarına çekilmesiyle trafik kontrollü bir şekilde sağlandı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcı kazayla ilgili inceleme yaptı. Cesetler incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. (İSTANBUL/DHA)