İhale kavgasında 3 polis, 2 zabıta yaralandı

Adıyaman'da yapılan bir ihalede kavga çıktı. Kavgayı ayırmaya çalışan 3 polis ve 2 zabıta yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adıyaman'ın Besni ilçesinde, belediyeye ait kafeterya ihalesine katılanlar arasında kavga çıktı. Taraflar birbirine bıçak, sopa ve taşlarla saldırırken, kavgayı ayırmaya çalışan 3 polis ve 2 zabıta yaralandı.

Besni Belediyesi, Erdemoğlu Mahallesi'ndeki sözleşmesi biten kafeterya için ihale düzenledi. Bugün yapılan ihaleye, mevcut işletmeci Osman Y. ile Murat D. ve Ramazan A. katıldı. İhale salonunda kafeteryaya 3 kişi ve yakınları arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Zabıtaları kavgayı ayırmakta yetersiz kalması üzerine, polis çağrıldı. Polis kavgaya karışanlar biber gazı kullanarak ayırdı.

Belediye binasından çıkan taraflar, bu kez dışarıdaki yakınlarıyla beraber bıçak, sopa ve taşlarla birbirine saldırdı. Polisin tekrar biber gazı kullanırken, kavgaya karışanlar ara sokaklara kaçtı. Polisler 4 kişiyi gözaltına aldı.

3 polis ve 2 zabıta, kavga sırasından sopa darbeleri ve taşlar nedeniyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis ve zabıtaların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İhale ertelenirken, kavgaya karışanların bulunması için çalışma başlatıldı. (ADIYAMAN/DHA)