AK Parti İl Başkanı: Daha güçlü bir Türkiye için... Yunus Topal: Hayır!

Silivri'de dün, 'evet' propagandası için çalışmalar yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile otizmli 'hayır'cı Yunus Topal arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci dün Silivri'de çarşı esnafını ziyaret ederken ilçede bilinen ve sevilen otizmli Yunus Topal, kendisine seslenerek yanına geldi. Başkan Temurci, Topal'ı 'evet'e ikna etmeye çalışırken ikili arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Gökçek'in 'hayır'ını 'evet' yaptığı işçi konuştuGökçek'in 'hayır'ını 'evet' yaptığı işçi konuştu

silivriden.com'un paylaştığı görüntülerde Yunus Topal, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci’nin yanına yaklaşarak, ‘Kızmazsanız bir şey diyeceğim. Ben bu ülkeyi sevdiği için hayır demek zorundayım çünkü bu ülke tek adamlığı hak etmiyor. Bu ülke hepimizin ülkesiyse bu ülke tek adamla yönetilemez’ dedi.

Bunun sonrasında Temurci, Yunus’un referandum görüşünü değiştirmek için konuştu ama ‘Daha güçlü bir Türkiye için...' dediğinde, Yunus Topal 'hayır' diye yanıt verdi... Selim Temurci, ne dediyse Yunus'u referandumda ‘evet’ oyu kullanması için ikna edemedi. (HABER MERKEZİ)