Hırsızlık için gittiler, 3 ceset buldular

Gaziantep'te, hırsızlık ihbarı üzerine besi çiftliğine giden jandarma, kimliği belirsiz kişilerce tabancayla vurulmuş yaşları 15 ile 19 arasında değişen biri üvey 3 kardeşi kanlar içerisinde buldu. Tabancayla vurulan ve 2'si olay yerinde, 1'i ise hastanede ölen kardeşlerin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te, hırsızlık ihbarı üzerine besi çiftliğine giden jandarma, kimliği belirsiz kişilerce tabancayla vurulmuş yaşları 15 ile 19 arasında değişen biri üvey 3 kardeşi kanlar içerisinde buldu. Tabancayla vurulan ve 2'si olay yerinde, 1'i ise hastanede ölen kardeşlerin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor.

Olay, dün gece geç saatlerde merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Tokdemir mahallesinde meydana geldi. Mahalledeki bir besi çiftliğine gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, belirlenemeyen nedenle burada çalışan Mervan Aslan (19) ile Süleyman Aslan (16) ve üvey kardeşleri Ali Çelik'e (15) ateş edip kaçtı.

HIRSIZLIĞA RASTLANMADI

Öte yandan, 3 kardeşin vurulduğu olayın ardından jandarma ihbar hattını arayan bir kişi, besi çiftliğinde hırsızlık olduğunu söyledi. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, çiftlikte 3 kardeşi kanlar içerisinde buldu. Yapılan incelemede, kurşunlara hedef olan Süleyman Aslan ve Ali Çelik'in öldüğü belirlenirken, ağır yaralı olan Mervan Aslan ise götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Çiftlikte inceleme yapıp bölgede bulunanların ifadelerini alan jandarma, şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Çiftlikte inceleme sırasında hırsızlığa yönelik bir ize rastlanmadı.

BABA: KATİLLERİNİ BULUN

Ölen çocukların aslen Mardinli olduğu belirlendi. Ali Çelik, Süleyman ve Mervan Aslan'ın babası Abdulgani Çelik, şöyle konuştu:

"Devletten rica ediyorum. 3 gencim gitti. 3'ünün de kimseye zararı yoktu. Olayı hastanede öğrendim. Hayatını kaybeden oğlumun patronu yanıma bile gelmedi. Çocuklarımı okutmak için gece bekçisi olarak çalışıyorum. Sabah beraber kahvaltı yaptık, sonra 2 oğlum ağabeyini ziyarete gitti ama geri gelmediler. Çocuklarımın canına kıydılar." (GAZİANTEP/DHA)