Beyoğlu'nda şüpheli araç hareketliliği

Beyoğlu'nda bir kişi aracından inerek 'bomba var' diyerek kaçmaya başladı. Araçta patlayıcı bulunmazken, sürücü gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beyoğlu'nda aracından inip, "araçta bomba var" diye kaçmaya başlayan kişi polisi harekete geçirdi. Bir eve girerken yakalanan Cem Y.'nin aracında bombaya rastlanmazken, 1 tabanca bulundu.

Olay Fetihtepe Mahallesi'nde saat 18.00 sıralarında yaşandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, sokak üzerinde aracını bırakan bir kişi, "araçta bomba var" diye bağırıp kaçmaya başladı. Çevredekilerin haber vermesiyle üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polislerin araç içerisinde yaptıkları aramada patlayıcıya rastlamazken bir adet tabanca bulundu.

Kaçan kişiyi arayan polisler, Cem Y.'yi, bir eve girmeye çalışırken yakaladı. Araç çekici ile polis merkezine götürülürken, Cem Y. de gözaltına alındı.

'BOMBA VAR DİYEREK KAÇIP GİTTİ'

Görgü tanığı Şevket Yıldırım, "Adam diğer sürücülere yol vermedi. Arabamı kenara aldım. Baktığımda arabada silah olduğunu gördüm, hemen aracımdan indim. Burada arabandan inmiş, bir kadına 'arabada bomba var' demiş. Sonra aşağıya doğru kaçmış. Polis arkadaşlar da aldılar. Polisler, bagaja falan baktılar, bomba falan yoktu, silah var arabada sadece" dedi. (İSTANBUL/DHA)

Etiketler istanbul beyoğlu bomba