Antalya'da patlama: Can kaybı yok

Antalya Sanayi ve Ticaret Odası otoparkında bu sabah büyük bir patlama yaşandı. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor ancak bölgede tamamen parçalanmış bir araç olduğu bildiriliyor. Patlamada can kaybı olmadığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda büyük bir patlama oldu. Patlamada binanın dış cephesindeki camların kırılması nedeniyle parçalardan 10 kişinin yaralandığı öğrenildi. 8.50 civarında meydana geldiği bildirilen patlamanın ardından bölgeye ambulanslar sevk edildi. Patlamanın bir araçtan kaynaklanmış olabileceği belirtiliyor. DHA muhabiri bölgede dumanlar yükseldiğini, parçalanmış ve dağılmış bir araç gördüğünü, bu aracın etrafındaki dört aracın da hasar görmüş durumda olduğunu aktardı.

Ticaret ve Sanayi Odası'nda bugün öğleden sonra bir Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de katılacağı bir toplantı düzenleneceği öğrenildi.

CNN Türk canlı yayınına katılan bir görgü tanığı binanın boşaltıldığını kendilerinin karayoluna çıktıklarını söyledi. Yaralı olmayanlar binanın yanındaki petrol istasyonuna aktarıldı.

TÜREL: KAZA OLABİLİR

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, "Otoparkta bir araç patladı ama sebebini henüz bilmiyoruz. LPG'li araç olabilir. Birkaç araçta hasar var ve birkaç personelimiz hafif yaralı. Ciddi bir durum yok" dedi.

6b94794c7e563f7fb5550e531f15078c

CNN Türk canlı yayınına bağlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ise, "Bu gibi patlamaları hemen hepimiz güvenlik endişesi ve terör şüphesiyle karşılaşıyoruz ama henüz çok erken. Bina şehre uzak bir bina ve otoparkta kimsenin olmadığı sırada oluyor. Kaza da olabilir. Hayati tehlikesi olan bir yaralı söz konusu değil. Patlamada camların kırılması olayın görüntüsünü farklı bir hale getirmiş durumda. Emniyet ve Valilik açıklamasını beklemek gerek." (HABER MERKEZİ)

c41eaf91bd93b0bb84486c68b66e2430

Etiketler antalya patlama otopark