Dişçide kelepçeli soygun!

İstanbul'da 2 soyguncu muayenehaneyi bastı. Diş hekimi ve hastaları silah zoruyla kelepçeledi, ağızlarını bantladı ve eşyalarını çaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maltepe Altıntepe mahallesinde geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen soygun, çalışanlara ve hastalara korku dolu anlar yaşattı. Plakası alınamayan motosikletle gelen 2 kişi, 5 katlı binanın ikinci katında bulunan diş hekimi Z.E.'in muayenehanesinin zilini çaldı. Soygunculardan biri arkadaşının dişinin ağrıdığını söyleyerek içeri girmek istedi. Muayenehanede çalışan N.G., randevularının olmadığını bu nedenle içeri alamayacağını söyledi.

ELLERİNİ KELEPÇELEYİP AĞIZLARINI BANTLADILAR

Kasklı 2 soyguncu, silahlarını çekerek içeri girdi. Diş hekimi ve 2 çalışanı ile birlikte hastaları silah çekerek etkisiz hale getiren soyguncular, içeridekilerin ellerini plastik kelepçeyle bağlayıp ağızlarını bantladı. Randevusu olup da muayenehaneye gelen hastalar da içeride aynı şekilde elleri kelepçelenip ağızları bantlandı.

1 SAAT 25 DAKİKADA HER ŞEYİ ÇALDILAR

İki soyguncu 1 saat 25 dakika boyunca hasta ve çalışanların üzerindeki para, ziynet eşyası, cep telefonu ve kredi kartlarını çalarak, geldikleri gibi hızla olay yerinden kaçtı. Soyguncuların kaçmasının ardından bir çalışan cama vurarak çevreden yardım istedi. Dişçide çalışan bir kişi, "İki hırsız geldiler silahlarını dayadılar. Kelepçeler takıldı ellerimize. Beni ameliyat sırasında yakaladılar zaten. Her gelen müşteriyi içeri aldılar. 1 saatten fazla sürdü. Her şeyi aldılar" diye konuştu. Çok sayıda resmi ve sivil ekip, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. (İstanbul/DHA)