İmam asker cenazesinde selfie çekti

Selfie çekme trendi tüm dünyada sürerken tartışma yaratan durumlar yaşanabiliyor. Aydın'daki vak'a da bunlardan biri.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Aydın'ın Çine İlçesi'nde geçen salı günü hemşerilerinin katıldığı törenle toprağa verilen jandarma uzman çavuş Süleyman Güneri'nin tabutu cenaze aracında taşınırken özçekim (selfie) yaparak sosyal medya hesabında paylaşan imam Süleyman Şen tepki çekti.

Şırnak'ta Jandarma Özel Harekat Timi'nde iki yıldır görev yapan jandarma uzman çavuş Süleyman Güneri, 27 Eylül Salı günü memleketi Çine'de düzenlenen törenin ardından Mutaflar Mahallesi'nde toprağa verildi.

İlçe meydanındaki törenin ardından Güneri'nin mezarlığa götürülüşü sırasında cenaze aracına binen Mutaflar Camisi imamı Süleyman Şen, cep telefonuyla selfie çekip, kendisinin, tabutun ve ailenin göründüğü fotoğrafı sosyal medya hesabından, 'Şehidimizi ebediyete uğurladık' yazısıyla paylaştı. İmam S.Ş.'nin bu paylaşımı tepki gördü.

MEZARLIKTA DA SELFIE ÇEKMİŞ

Mutaflar Camisi imamı Süleyman Şen, mezarlıkta ise törene katılan milletvekilleri ve Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak'ın da göründüğü bir başka selfie ile cenaze töreni ve defin işlemlerinden çektiği fotoğrafları da paylaştı. (DHA)

sehit-cenazesinde-selfie-ceken-imama-tepki_3355_dhaphoto1

Etiketler selfie imam