Aldatan sevgiliye tazminat davası

İzmir’de bir kadın, kendisini aldatan sevgilisine tazminat davası açtı. Davanın sonucu merakla bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Bornova'da yaşayan 28 yaşındaki güzellik uzmanı Saime E, kendisini terk edip başka bir kadınla birlikte olduğunu belirttiği eski sevgilisine karşı 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Evli olmadıklarını ancak 3 yıldır evli çiftler gibi yaşadıklarını ifade eden genç kadın, kendisini aldattığını iddia ettiği sevgilisinin mesajlarını mahkemeye delil olarak sundu.

FACEBOOK HESABINDAN ÖĞRENDİ

Sabah gazetesinden Ali Eyce'nin haberine göre Saime E., üç yıl önce bir okulda rehber öğretmen olarak görev yapan 28 yaşındaki Mert K. ile tanıştı. Sevgili olan ikili birlikte yaşamaya ve evlilik planları yapmaya başladı. Ancak bir süre önce sevgilisinin kendisinden uzaklaştığını hisseden Saime E., Mert K.'nin başka bir ilişkisi olabileceğini düşünerek takibe aldı. Ve genç kadın, sevgilisi Mert K.'nin sosyal paylaşım ağı Facebook'ta başka bir kadınla ilişkisi olduğunu gösteren mesajlaşmaları gördü.

Sevgilisine 'kendisine yaşattıklarından dolayı' 10 bin liralık manevi tazminat davası açan Saime E., dava dilekçesinde, geleceğe dönük bütün hayallerinin yıkıldığını, psikiyatrist desteği alarak hayatına devam ettiğini belirtti.

Etiketler İzmir Facebook