Turgut Altınok'tan adaylık iması: 'Altınok’a da bir oy verelim desinler'

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti'nin Ankara adayı olacağı imasında bulundu: "Allah nasip ederse bu adam buraya 5 yıl hizmet etti, Altınok’a da bir oy verelim desinler değil mi?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin büyükşehir adayları yavaş yavaş netleşirken Ankara için adı en çok geçen isimlerden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bugün ilçesindeki Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu Parkı’nın açılışını yaptı.

Birgün gazetesinin haberine göre, açılış töreninde konuşma yapan Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirerek Büyükşehir Belediyesi’nin Keçiören’de bir çalışma yapmadığını iddia etti. Altınok, 2019'dan beri 'Ankara'nın hizmette en yavaş 5 yılı' yaşadığını öne sürdü. 

Ardından da Ankara’da aday olduğunu ima eden Altınok, "Seçimler yaklaşıyor… Çalışacağız… Allah nasip ederse bu adam buraya 5 yıl hizmet etti, Altınok’a da bir oy verelim desinler değil mi? 20 yıl bu adam bize hizmet etti, hizmetkarlığımızı yaptı biz de bu adama oy verelim desinler. Anlaştık mı? Ankara’da hizmetler ok gibi gidecek. 100 yılda aldığı ve alamadığı hizmetlerden fazlasını Ankara’mız 5 yılda alacak Allah nasip ederse" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin ABB adayı, 15 Ocak'ta günü açıklanacak.