Turgut Altınok: Yavaş'ın Ankara'ya hiçbir hizmeti yok

Keçiören’de konuşan Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok, "Reklam çok iş yok. Belediye başkanının 5 yıl boyunca Ankara’ya hiçbir hizmeti yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören’de seçim bürosu açılışına katıldı.

Açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kurtcan Çelebi, MHP İlçe Başkanı Metin Bayrakçı, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fatih Ünal ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan katıldı.

'REKLAM ÇOK, İŞ YOK'

5 yılda Ankara’nın birçok sorunu oluştuğunu ve bu sorunların giderek büyüdüğünü belirterek, Büyükşehir belediye başkanının sloganını eleştirdi. “Az laf çok iş diyor. Yaptığı işi gören var mı?” diye sordu. Ankara’da ulaşımdan, trafiğe kanalizasyonda içme suyuna, kentsel dönüşüme kadar pek çok soru olduğunu anlatan Altınok, “Reklam çok iş yok. Belediye başkanının 5 yıl boyunca Ankara’ya hiçbir hizmeti yok” dedi.

'EMEKLİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK'

Ankara’nın su sorununa dikkat çeken Altınok, Türkiye’nin en pahalı suyunun Ankara’da tüketildiğini söyledi. Projelerini anlattı:

“Ankara’da 31 Mart’tan sonra su yüzde 50 indirim olacak. Emekliler 31 Mart’tan sonra ulaşım ücretsiz olacak. İster minibüs, ister otobüs, ister metro kullansın ücretsiz olacak. Emeklilere bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz. 15 Nisan’da hesaplara yatıracağız. 400 lira et parası yerine 2 bin 500 lira vereceğiz, isteyen istediğini alabilecek. Doğalgaz desteği de bin lira olacak ve 4 ay boyunca vereceğiz. 18 yaş ve üniversite öğrencilerimize 31 Mart’tan sonra ulaşım ücretsiz olacak. Elektrikli otobüsler alacağız EGO’nun giderlerini 3’te 1 düşüreceğiz belediye zarar etmeyecek kar edecek.”