Turgut Altınok Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını yaptı

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören Bağlum'da ve Divrik Caddesi üzerinde çalışma yürütecek AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışına katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören Bağlum’daki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezİ açılışında konuştu.

Altınok, “Keçiören'de bir şey anlatmama gerek var mı? Bakınız 5 yıla geldik değil mi? Bağlum’a Büyükşehirin bir çivisi, bir eseri, bir hizmeti var mı? Varsa söyleyin. Yok. Keçiören’e 15-20 dönüm bir park yapıyor, 2 yıldır bitiremedi. Ama bizim yaptığımız 1000 tane eser vardır Keçiören’e bu 5 yılda. Yeni yaptığımız 400’e yakın park var. Kapalı Spor Salonumuz Hisar Mahallesi’nde, bitti. Karşıyaka’da kışın ısıtmalı, yazın soğutmalı pazarımız yapıldı mı? Konağımız yapıldı mı? Bitti mi? Bitti. Yine 300 dönümlük Kösrelik Göletimiz, bitti mi? Hizmete açtık mı? Asfaltlarınızı yaptık mı? Yüzde 90’ını yaptık Bağlum'un asfaltlarının. Kaldırım ve bordürleri yaptık mı? Bakınız Paris’ten temiz Bağlum sokaklarımız. Kafkas Bloklarımızdaki pazarın da üstünü kapattık. Yine orada da ne yaptık, bir tane daha kapalı spor salonu yaptık. Bağımızı yaptık burada, bostanımız var burada, meyveliğimiz var Baglum'da, Aromatik bitki bahçemiz var Baglum’da... Bağlum Stadyumu’nu da bitiriyoruz. Harcadığımız para 50 milyon lira sadece.” diye konuştu.

'KEÇİÖREN’İN EVLADI ABB ADAYI OLDU'

Bağlumlulardan destek isteyen Altınok şunları söyledi:

“Bir Keçiören’in evladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldu. Doğru mu? Sizler yaptınız, Cumhur İttifakı yaptı. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. Bağlum’un, Keçiören’in ne yapması lazım? Hangi partiye oy verirse versin, sandık kapatması lazım.”