Turgut Altınok: 'Muhtarlara bilgisayar, ücretsiz ulaşım ve her ay bin 500 TL vereceğiz'

Turgut Altınok, "Muhtarlarımıza her ay bin 500 liralık doğal gaz, elektrik ve kırtasiye masraflarını karşılamaları için kart vereceğiz. Her muhtara bilgisayar ve ücretsiz ulaşım kartı vereceğiz" dedi.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, Ankara ve ilçelerinden katılan bin 100 muhtarla bir araya geldi.

Toplantıda muhtarlara seslenen Altınok, seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana muhtarlardan gelen talepleri not ettiğini anımsatarak, muhtarlara yönelik birçok proje ve müjdeleri olduğunu söyledi.

Altınok, “İlçe belediyelerinden ihtiyaçlarını karşılayamayan muhtarlıklarımız için her ay bin 500 liralık, doğalgaz, elektrik ve kırtasiye masraflarını karşılamaları için kart vereceğiz. Bütün muhtarlarımıza bilgisayar vereceğiz. Muhtarlarımıza ücretsiz ulaşım kartı vereceğiz. Muhtarlarımız için sosyal tesis yapacağız. Gençlik Parkı veya başka bir yerde olan tüm çalışanlarının büyükşehir belediyesinde görevli olduğu bir tesis yapacağız. Burada çay, kahve, yemek ikram edilecek” dedi.

'KİMSE BELEDİYE KAPISINDAN ELİ BOŞ DÖNMEYECEK'

Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda oy veren ya da vermeyen kimseye karşı ayrımcılık ve kayırmacılık yapılmayacağını dile getirdi.

“Ankaralının bütçesini kuruşuna kadar Ankaralıya harcayacağız” diyen Altınok, Ankara için hazırladığı projeleri anlattı. Ankara’ya tüm hizmetlerin Keçiören Belediyesi'nde şu an olduğu gibi jet hızında verileceğini, kimsenin belediye kapısından eli boş dönmeyeceğini söyledi.

'KÖYLERE KAMERA YERLEŞTİRECEĞİZ'

Altınok, salonda yer alan muhtarların talebi üzerine kamerası olmayan köylerin giriş çıkışına kameraların Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirileceğinin sözünü de verdi.