Tüm parasını kızının tedavisine harcadı, 1 gün sonra ikramiye kazandı

ABD'de bir benzin istasyonunda kalan son kazı-kazan kartını alan Gimblet, 2 milyon dolar kazandı. Gimblet, tüm parasını, kanser tedavisi bir gün önce biten kızı için harcamıştı.

Foto: Florida Lottery
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Florida eyaletinde tüm parasını kızının kanser tedavisine harcayan Geraldine Gimblet, kızının tedavisi bittikten bir gün sonra 2 milyon dolarlık ikramiyenin sahibi oldu.

New York Post'un haberine göre, Gimblet, kızı hastalığı yendikten sonra bir benzin istasyonundan 10 dolara aldığı son kazı-kazan kartından 2 milyon dolarlık ikramiye kazandı.

SON KAZI-KAZAN KARTINI ALDI, 2 MİLYON DOLAR KAZANDI

Geraldine Gimblet, kazı-kazan kartı almak için bir benzin istasyonunda durdu. İstasyon çalışanı, kazı-kazan kartı kalmadığını söyledi. Gimblet ise ısrar ederek çalışandan bir kez daha kontrol etmesini istedi. İstasyon çalışanı tekrar kontrol ettiğinde satılmamış son bir kazı-kazan kartı kaldığını gördü ve bu kartı Gimblet'a sattı. 

Kızı meme kanserini bir gün önce yenen Geraldine Gimblet, kızı ve torunu ile birlikte kazandığı parayı almak için Florida Piyango Ofisi'ne gitti ve parayı aldı. Florida Piyango Ofisi de yaptığı yazılı açıklamada olayı doğruladı. Gimblet, ödülü tek seferde almayı seçerek 1 milyon 645 bin dolarlık parayı kabul etti.

Gimblet'in kanseri henüz yenen kızı, konuya ilişkin açıklamasında, "Annem bu bileti almadan bir gün önce son tedavi kürümü almış ve hastaneden çıkmıştım. Tüm parasını benim için harcamıştı, onun için çok mutluyum" dedi. (DIŞ HABERLER)