Travis ve Miles Kane, Gezgin Salon Festivali'nde

Gezgin Salon Festivali’nin ilk gününde Travis ve Miles Kane müzikseverlerle buluşacak. Yakında açıklanacak programıyla Tuz Biber işbirliğiyle stand-uplar da +1 Komedi Salonu’nda festivalde yer alacak.

Travis (Solda), Miles Kane (Sağda).
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından +1’in katkılarıyla düzenlenen, İstanbul’un en sevilen güncel müzik festivali +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali bu yıl da Bonus Parkorman’da, 29-30 Haziran’da birçok sanatçıya ev sahipliği yapacak.

İki günlük müzik festivalinin sanatçıları Parcels, La Femme ve Stavroz’a geçtiğimiz günlerde Büyük Ev Ablukada, ENGIN, Hey! Douglas, Monsieur Minimal, Oceanvs Orientalis, Bade ve Elektro Hafız da eklendi.

İKİ YENİ İSİM DAHA EKLENDİ

Festivalin ilk gününe iki yeni isim daha eklendi: BRIT ödüllü Travis ve Brit rock müzisyeni Miles Kane de 29 Haziran’da müzikseverlerle buluşacak.

+1 KOMEDİ SALONU

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali ve Tuz Biber işbirliği ile +1 Komedi Salonu da etkinlikte ziyaretçilerle buluşacak. Bonus Parkorman’ın yenilenen amfisinde stand-up gösterileri her iki gün de devam edecek. Ayrıntılı program yakında açıklanacak.

Biletler, passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV ana gişeden (Pazar hariç her gün 10.00-13.00 ve 14.00-18.00 arası) alınabilir.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)