Gezgin Salon Festivali'nde sahne alacak ilk isimler belli oldu

İKSV, bu sene düzenlenecek '+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali' kapsamında sahne alacak ilk isimleri açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) performans mekanı olan Salon İKSV’nin, "+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali" 29-30 Haziran 2024'te Bonus Parkorman'da yapılacak. 

Festivalde sahne alacak sanatçılardan bir bölümü bugün itibariyle açıklandı. Festival sahnesine eklenecek yeni isimler de önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Bugün itibariyle açıklanan isimler şöyle:

Stavroz

Elektronikayı etnik ve akustik öğelerle harmanlayarak cazla bir alışveriş kuran grup, Coachella (ABD), Fusion Festival (DE), Pukkelpop (BE) festivallerinden sonra sıra +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nde sahnede olacak. İlk albümleri "The Ginning"den beri geçen yıl çıkardıkları "Kick Up The Dust"a giden yolda pek çok kez ödül alan grup, 29 Haziran'da sahnede olacak. 

Parcels

Pop müzik otoritesi NME dergisinde hakkında “arsız, zamansız ve şeytani bir şekilde akılda kalıcı” diye bahsedilen Parcels, funk ağırlıklı dönemlerini yavaşça geride bırakırken canlı disko kayıtlarına Paris’te, Le Palace’ta kaydettikleri Live Vol. 2 ile devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Los Angeles’taki Hollywood Bowl ve New York Central Park’taki SummerStage de dahil olmak üzere dünyanın farklı yerlerinde kapalı gişe sahne alan grup, 30 Haziran'da sahne alacak. 

La Femme

2013'teki ilk albümleri "Psycho Tropical Berlin" ile "Fransa’nın Grammy’leri" olarak bilinen "Victoires de la Musique"de altın plak ve 'Yılın Albüm Keşfi' ödülllerini alan grup, geçtiğimiz sene de sahne aldığı festival kapsamında 30 Haziran'da yeniden İstanbul'da olacak. 

GENEL SATIŞ 14 ŞUBAT'TA BAŞLAYACAK

Festivalin avantajlı dönem biletleri; Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri için 13 Şubat Salı saat 10.30 ve Kırmızı Lale Kart üyeleri için 13 Şubat Salı saat 14.30’da öncelikli olarak satışa çıkıyor.

Festival biletlerinin genel satışları ise 14 Şubat Çarşamba saat 10.30’da başlayacak. Biletler, passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV gişeden (Pazar hariç her gün 10.00-13.00 ve 14.00-18.00 arası) alınabilir.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)