Trabzonspor'dan taraftarlara Marek Hamsik çağrısı

Trabzonspor, taraftarlarına futbolu bırakacak olan Marek Hamsik'in, Akyazı'da çıkacağı son maç olan Alanyaspor mücadelesine katılım çağrısı yaptı: "Büyüleyici bir ‘teşekkür’ etmek için bekliyoruz"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Süper Lig'de sahasındaki son maçını 3 Haziran Cumartesi günü, Alanyaspor'la oynayacak.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, futbolu bırakacak olan Marek Hamsik'e veda için taraftarlara maça katılım çağrısı yapıldı. Bordo mavili ekibin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Bu paylaşım; takımımıza dahil olduğu günden beri armamız için elinden gelen her şeyi yapan; sahada gösterdiği mücadelesiyle unutulmayacak zaferlerimizin baş kahramanlarından olan Grande Marek Hamsik için! Sevgimizi, tutkumuzu göstermek ve kendisine büyüleyici bir ‘teşekkür’ etmek için tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü oynayacağımız Corendon Alanyaspor maçında Akyazı Stadyumu'na bekliyoruz! Unutma; Büyük şahsiyet, dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi yıldızlarından biri; profesyonel futbolculuk kariyerini bordo-mavili formamız altında noktalıyor!"

2021-2022 sezonunun başında Trabzonspor'a transfer olan orta saha oyuncusu Hamsik, görev aldığı 64 resmi maçta 5 gol attı ve 5 asist yaptı. (HABER MERKEZİ)