Trabzonspor, Mislav Orsic'i açıkladı

Trabzonspor, Hırvat oyuncu Mislav Orsic'le transfer görüşmelerine başladığını duyurdu. Karadeniz ekibinin görüşmeler yürüttüğü Joaquin Fernandez Moreno da İstanbul'a geldi.

Mislav Orsic
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, İngiltere takımı Southampton'da forma giyen Mislav Orsic'in transferi için görüşmelerin başladığını açıkladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "FC Southampton’ın profesyonel futbolcusu Mislav Orsic'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Kanat oyuncusu Orsic geçen sezon Southampton ile 5 resmi maça çıktı. Daha sonra ara transfer döneminde Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb ekibine kiralanan Orsic, burada 27 maçta görev yaptı, 13 gol atıp 8 asist yaptı.

DHA'nın haberine göre ise Mislav Orsic, bu akşam saat 23.40 sıralarında İstanbul’da olacak. Orsic, yarın akşam Trabzon’a gidecek ve cuma günü takıma katılacak. Bordo mavililerin, Southampton ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan futbolcu için 2 milyon Euro civarında bonservis ödeyeceği belirtiliyor.

Trabzonspor'un transfer görüşmelerine başladığı 27 yaşındaki savunma oyuncusu Joaquin Fernandez Moreno da İstanbul'a geldi.

AA'nın haberine göre, geçen sezon İspanya'nın Real Valladolid takımında forma giyen serbest statüsündeki İspanyol oyuncu, başkent Madrid'den kalkan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı.

Kulüp yetkilileri tarafından karşılanan Joaquin Fernandez, özel araçla İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı. (HABER MERKEZİ)