Trabzonspor kampında önce ceza, sonra şaka: İlk Visca 'uyandı'

Trabzonspor'un Slovenya kampında hücum organizasyonları sırasında istediklerini yapmayan oyunculara şınav cezası veren Bjelica ve yardımcıları, antrenman sonunda futbolculara şaka yaptı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Slovenya kampında sürdürüyor. 

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetimindeki antrenmana sol dizinde ağrısı olan Dorukhan Toköz ile sol arka adalesinden sakatlığı bulunan Denswil, katılmadı.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda hücum organizasyonlarının ardından çift kale maç yaptı.

ŞINAV CEZASI 

Hücum organizasyonları çalışmasında istediklerini yerine getiremeyen oyunculara şınav cezası veren Bjelica, "Yaptığınız küçük hatalar, konsantrasyon bozukluğuna sebep oldu. Konsantre olun, odaklanın. Birbirinizle iyi iletişim kurun." dedi.

GÜLDÜREN ANLAR

Antrenman sonunda teknik direktör Bjelica ve yardımcıları, futbolculara şaka yaptı. Yorucu antrenman sonrasında Bjelica, oyunculara "herkes gözlerini kapayarak sırt üstü yatıp dinlensin" dedi. Oyuncular saha içinde yere yattıktan sonra teknik ekip sessizce sahadan uzaklaştı. Futbolcular bir süre öyle kaldıktan sonra ilk olarak durumu fark eden Visca, ayağa kalktı. Diğer oyuncular da Visca'ya ayak uydurarak idmanı tamamladı. Daha sonra teknik ekip ve oyuncular, gülerek sahadan ayrıldı. (HABER MERKEZİ)