Trabzon'da fotoşoplu Erdoğan-Demirtaş polemiği

Trabzon’da İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu arasındaki fotoşoplu atışma gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon’da iki siyasi parti il başkanının sosyal medyada fotoşoplu görsellerle yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

İlk olarak İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Genel Başkan Meral Akşener’in bir partiliye rozet takarken ki görüntüsünün üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eklendiği montajlı bir fotoğrafı paylaşarak, "Sayın Genel Başkanım, o varsa ben yokum” diye yazdı. 


MUMCU'DAN YANIT: ERDOĞAN'DAN MI GOCUNDUN?

61saat.com'un haberine göre bunun üzerine AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, aynı görselin üzerine Selahattin Demirtaş’ın eklendiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu görselle birlikte İYİ Parti İl Başkanı Kuvvetli’ye seslenen Mumcu, “Sayın Kuvvetli, HDP Başkanını kahvaltıya davette ben yokum, masa arkası gizli ittifakta ben yokum, yerel seçimlerde gizli HDP ittifakında ben yokum DİYEMEDİN… Ve tüm bu olanlardan gocunmadın da Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan mı gocundun?” dedi. 

KUVVETLİ: BAKIN FOTOĞRAFA

Azmi Kuvvetli, AK Partili Mumcu'nun yazdıklarına sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımla yanıt verdi.

Kuvvetli, "Sayın Mumcu; Bir kahvaltı masalıdır anlatıp duruyorsunuz. Olayın aslı şudur: Demirtaş, Genel Başkanımız Sayın Akşener'e sizin yaptığınız gibi yağ yakmak için,"Dışarıda olsam, eşimi alır Meral Hanım'a kahvaltıya giderdim" demiştir. Kıymetli Genel Başkanımız, "Kan davalıyız" diye cevap vermiştir. İYİ Parti'nin olduğu yerde HDP'nin olması imkansızdır. Sizler, "AK Parti'nin olduğu yerde HDP olamaz" diyebilir misiniz? Diyemezsiniz! Bakın fotoğrafa, daha dün birlikteydiniz. Masanın altında olmayan bir şeyi aramana gerek yok, masanın etrafındakilere bak kimler kimlerle beraber olduğunu göreceksiniz..." ifadelerini kullandı.


(HABER MERKEZİ)