Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez istifa etti

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı olan Sibel Suiçmez, yeni görevi nedeniyle Trabzon Barosu Başkanlığından istifa etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez, başkanlık görevinden Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkan Yardımcılığı görevi dolayısıyla istifa ettiğini açıkladı.

Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez, 2 Ekim 2016’da yapılan baro seçimlerinde başkanlığa seçilmişti.

Başkanlık görevinden istifa ettiğini yaptığı yazılı açıklama ile duyuran Suiçmez, “Trabzon Barosu avukatları, değerli meslektaşlarımın teveccühleriyle 2016 yılından beri onurla yürüttüğüm Trabzon Barosu Başkanlığı görevimden, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcılığı görevim nedeniyle istifa etmiş bulunuyorum” dedi.

Görev süresinde baroya katkı sunanlara teşekkür eden Suiçmez, şunları söyledi:

“Görev sürecim boyunca baromuza destek ve katkılarını sunan meslektaşlarımıza, vatandaşlarımıza, basın kuruluşlarımıza, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi Trabzon Baromuzun ve Trabzon ilimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Yüz yıllık Trabzon Barosu’nun bundan önce olduğu gibi bundan sonra da insan hak ve özgürlükleri, hukuk devleti, demokrasi ve bağımsız savunma için mücadele edeceğine inanıyorum.” (ANKA)