'Torbacı'ların kavgasında polise ateş açıldı

Urfa Birecik'te uyuşturucu parası konusunda anlaşmazlık yaşadıkları öne sürülen iki 'torbacı' grubunun kavgasının ardından bir eve gizlenen ve polise ateş açan iki şüpheli gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Urfa'nın Birecik ilçesinde "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcısı iki grup arasında çıkan kavgaya karışan iki kişi polise tüfekle ateş açtı.

DHA'nın aktardığına göre olay akşam saatlerinde ilçeye bağlı Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. ve H.T. isimli 2 "torbacı", uyuşturucu parası nedeniyle anlaşamadıkları bir gurup ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın ardından M.K. ile H.T., olay yerinden kaçıp Karşıyaka Mahallesi’ndeki iki katlı bir eve giderek saklandı. İhbarla mahalleye giden polis ekipleri mahalle çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kavgaya karışan bir gurup olay yerinden kaçarken, evde saklanan M.K. ve H.T. eve girmeye çalışan polislere tüfekle ateş açtı. Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri çağrıldı.

Olay yerine giden özel harekat polisleri, kapıyı kırarak içeri girmek isteyince tekrar ateş açıldı. Ateşe karşılık veren polisler eve girerek M.K. ve H.T.’yi gözaltına aldı. Polis kaçan şüphelileri de yakalamak için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)