TOGG'un fiyatı açıklandı, Erdoğan'ın 'Halkımızın cebini sıkıntıya sokmadan alabileceği' sözleri gündem oldu

TOGG'in 16-27 Mart'ta siparişe açılacağı ve 953 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacağı açıklandı. Sosyal medya kullanıcıları Erdoğan'ın ''Halkımızın rahatlıkla alabileceği..." sözlerini hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) ürettiği otomobilin ön siparişinin 16-27 Mart'ta alınacağı ve 953 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı duyuruldu.

TOGG'dan yapılan açıklamada "16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve TOGG web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan TOGG T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak" ifadeleri kullanıldı.  

Aracın satış fiyatı ise tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 6 Ocak 2020'de TOGG'un fiyatıyla ilgili yaptığı açıklaması gündem oldu. Kullanıcılar Erdoğan'ın ''Halkımızın inanıyorum ki cebini de rahatlıkla, sıkıntıya sokmadan alabileceği otomobil noktasında olacak diye düşünüyorum. Bir defa bu olmazsa sürümden kazanma felsefesi yürümez'' ifadelerini hatırlattı. (HABER MERKEZİ)