TİP İzmir'de halk buluşması düzenleyecek

Türkiye İşçi Partisi (TİP), 25 Aralık Pazar günü İzmir Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi'nde halk buluşması düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Türkiye İşçi Partisi (TİP) birçok ilde düzenlediği halk buluşmalarını bu hafta İzmir'de gerçekleştirecek. Buluşma 25 Aralık Pazar günü saat 18.00’de Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Halk buluşmasına TİP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş ile TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da katılacak. Konuşmaların ardından Murat Mengirkaon, Barış Yıldırım, Geniş Merdiven Orkestrası ve Latif Tiftikçi sahne alacak.

‘MÜCADELEYE İNANCIMIZ DAHA DA ARTIYOR’

“Emeğin iktidarının kurulacağı günler adına ülkenin dört bir yanında düzenlediğimiz halk buluşmaları ile yurttaşlarımızla buluşuyoruz” diyen TİP İzmir İl Başkanı Kenan Yılmaz, “Her halk buluşmasında salonlara sığmayan bir ilgi görmek bizi daha da umutlandırıyor, mücadele inancımızı artırıyor. Bu umut; bizi hapsetmeye çalıştıkları karanlığı üzerimizden atacak, elimizden almaya çalıştıkları geleceği kurtaracak. İzmir İl Örgütü olarak tüm işçileri, işsizleri, kadınları, gençleri ve LGBTİ+ları İzmir Halk Buluşması'nda bu umudu büyütmeye ve sesimizi yükseltmeye davet ediyoruz” diye konuştu. (DUVAR)