TİP Antalya İl Örgütü: Konyaaltı'nda kendi adayımızla seçime katılacağız

TİP Antalya İl Örgütü, hiçbir parti ve aday için destek açıklaması yapmadıklarını ve Konyaaltı ilçesinde kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye İşçi Partisi Antalya İl Örgütü, hiçbir parti ve aday için destek açıklaması yapmadıklarını ve Konyaaltı ilçesinde kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını duyurdu.

Kısa süre içerisinde adaylarını açıklayacaklarını duyuran TİP Antalya İl Örgütü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Son günlerde Konyaaltı başta olmak üzere çeşitli yerellerde yaşanan adaylık tartışmalarına dair Partimizin tavrı ilk günki gibi nettir.

Türkiye İşçi Partisi, düzen içi tartışmaların bir parçası haline getirilemeyeceği gibi adaylık tartışmalarında etnik kimlik ve inanç muhasebesi ile sürdürülen ilkesiz polemiklerin karşısındadır. Bununla birlikte partimiz hiçbir parti ve aday için destek açıklaması yapmamıştır. Konyaaltı ilçemizde de kendi adayımızla seçimlerde yer alacağımızın bilinmesini isteriz.

Partimiz sokaktan aldığı desteği ve birikimi, rantçı belediyecilik anlayışının karşısında emekten, halktan yana Sosyalist Belediyecilik perspektifiyle bir kazanıma dönüştürecektir.

Bugün hazırlığını tüm ilçe örgütlerimizden ve emek, çevre, kadın hareketi başta olmak üzere gelen katkılarla sonuçlandıracağımız Antalya Çevre ve Kent Çalıştayını tüm sivil toplum örgütleri ve yurttaşların katılımıyla birlikte Konyaaltı Cemevi’nde gerçekleştirecek ve kısa süre içerisinde adaylarımızı açıklamaya başlayacağız.

Türkiye İşçi Partisi daha önce de olduğu gibi halkımızı asla çaresiz ve alternatifsiz bırakmayacaktır.

Ranttan yana değil halktan yana belediyecilik kazanacak!

Sosyalistler yönetecek halk kazanacak!"