The Rolling Stones, yeni albümünün ilk şarkısını paylaştı: Angry

The Rolling Stones'un yeni albümü 'Hackney Diamonds'dan ilk şarkı 'Angry' yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - The Rolling Stones, yerel bir gazetenin takvimine verdikleri ilanla duyurdukları "Hackney Diamonds" albümünün ilk şarkısı "Angry"i paylaştı. Şarkı, Londra’nın doğusundaki Hackney bölgesinde yapılan, grubun YouTube hesabından yayınlanan ve sunuculuğunu talk show sunucusu Jimmy Fallon'ın üstlendiği etkinlikte paylaşıldı.  

BBC Türkçe'nin haberine göre, grubun solisti Mick Jagger, albümün müzikal anlayışının single'ın adı gibi 'öfkeli' olduğunu söyledi. Aynı zamanda albümün aşk şarkıları içerip 'eklektik' birçok müzik türünün karışımı olacağını ifade etti.

'BU GERÇEKTEN ÖZEL BİR GÜN'

Grubun takipçileri, çarşamba günü etkinliğin yapılacağı salonun önünde kalabalıklar oluşturdu. Salonun önünde bulunan bir müziksever; etkinliği YouTube'dan yayınlanmasına rağmen Polonya'dan Londra'ya geldiğini belirtti. Grup için  “Rock and Roll'un kralları” ifadesini kullanan dinleyici, "Yeni Rolling Stones müziği dinlemek için 18 yıldır bekliyorduk ve sonunda geldi. Bence bu gerçekten özel bir gün" diye konuştu.

'ÇOK KONUŞMUYORUZ'

Mick Jagger, etkinlik esnasında kendisine ve grubun gitaristi Keith Richards'a eşiyle kendisinden daha uzun süredir birlikte olduklarını ve bunun nasıl olabildiğini soran bir sevenine, "Çok konuşmayarak" yanıtını verdi.

“Hackney Diamonds” albümü 12 parçadan oluşacak ve tamamı Ekim ayında çıkacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)