'The Rolling Stones', yeni albümünü şifreli ilanla duyurdu

Davulcu Charlie Watts'ın ölümünden sonraki ilk albümünü çıkarmaya hazırlanan 'The Rolling Stones', yeni albümünü İngiltere'deki bir yerel gazeteye verdiği ilanla duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rock müzik grubu 'The Rolling Stones'; yeni albümleri 'Hackney Diamonds'ı, yerel bir gazete olan Hackney'e verdiği ilanla duyurdu. 

Sözcü'nün haberine göre, şifreli bir şekilde verilen ilanda birçok ipucu bulunuyor. 

'TELEFON NUMARASINDAN YAZI FONTUNA BİRÇOK İPUCU'

Verilen ilandaki 'Diamonds' kelimesindeki 'i' harfinin noktasında bulunan grubun ikonik dil logosunun küçük bir versiyonu dikkat çekti. 

Reklam metnindeki diğer bir ipucu ise grubun 1965’te yayınladığı 'Satisfaction', 1969’dan 'Gimme Shelter' ve 1978’deki 'Shattered' parçalarının isimlerinin yazılı olmasıydı. 

'Hackney Diamonds' için kullanılan yazı tipi de 1978’deki 'Some Girls' albümünde kullanılan yazı tipiyle aynıydı.

Altta yer alan 'Est.1962' ise grubun kurulduğu yıl olan 1962’ye atıfta bulunuyordu.

İlanda bulunan telefon numarası arandığında ise arayan kişi, kayıtlı bir telesekreterin ağzından, “Cam onarımı uzmanı Hackney Diamonds’a hoş geldiniz. Sinirlenmeyin, düzeltilir. Eylül başında açılıyor, Mare Caddesi, E8. Aramak için www.hackneydiamonds.com adresinden kaydolun. Hadi o zaman” cümlelerini duyuyor.

'WATTS'IN ÖLÜMÜNDEN SONRAKİ İLK ALBÜM'

Şu anda Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood ve Bill Wyman’dan oluşan grup, davulcu Charlie Watts'ın Ağustos 2021'deki ölümünden sonra ilk albümünü çıkarmış olacak. 

Watts, grubun 31'inci stüdyo albümü olacak 'Hackney Diamonds'tan önceki tüm stüdyo albümlerinde Jagger ve Richards ile birlikte yer almıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)