The Prodigy'nin İstanbul konseri iptal, biletler iade edilecek

İngiliz elektronik müzik grubu The Prodigy'nin 23 Temmuz'da KüçükÇiftlik Park'ta vermesi planlanan konseri iptal edildi. Bilet alan dinleyicilere ücretleri iade edilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz elektronik müzik grubu 'The Prodigy'nin 23 Temmuz'da sahne alacağı KüçükÇiftlik Park konserinin iptal edildiği duyuruldu. Konser için bilet alan dinleyicilere 'The Prodigy 2023' etkinliği iptal edilmiştir. Biletiniz iptal edilerek ücret iadeniz yapılacaktır" mesajı gönderildi.

DAHA ÖNCE DE İSTANBUL KONSERLERİNİ İPTAL ETMİŞLERDİ

En son 2004 yılında İstanbul'da sahne alan grup, 29 Haziran 2013'te vermeyi planladıkları İstanbul konserlerini de iptal etmişti.

PRODIGY HAKKINDA

İngiltere'nin Essex şehrinde 1989 yılında Liam Howlett tarafından "Moog Prodigy" adıyla kurulan grup 1991 de ismini "The Prodigy" olarak değiştirmiştir.

 

'Firestarter', 'Smack My Bitch Up', 'Voodoo People' gibi parçalarla tüm dünyada kendilerinden bahsettiren elektronik müzik topluluğunun, 1998 de yaptıkları 'The Fat of the Land' albümünün satış rakamı, 'Beatles', 'Spice Girls' ve 'Radiohead'den sonra, tek albüm üzerinden multiplatin plak alabilen tek İngiliz grup olarak tescillemiştir.

Yaptıkları müziğe "jungle", "breakbeat", "punk-vokal", "big beat" gibi isimler takılsa da, Prodigy hiçbir zaman sabit bir müzik türü yapmadı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)