Ezra Miller başrollü 'The Flash', yapımcı şirketi 100 milyon dolar zarara uğrattı

Ezra Miller'ın başrolünü oynadığı 'The Flash' filmi, Warner Bros.'u 100 milyon dolara yakın zarara uğrattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "The Flash" filmi, yapımcı şirket olan Warner Bros.'u yaklaşık 100 milyon dolar tutarında zarara uğrattı. 15 Haziran 2023’te vizyona giren DC Sinematik Evreni filminin başrolünde Ezra Miller yer alıyor. Andy Muschietti imzasını taşıyan yapımda Miller’a Batman/Bruce Wayne rolünde Michael Keaton, Supergirl rolünde Sasha Calle ve General Zod rolünde Michael Shannon eşlik etti. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, yapım bütçesi 220 milyon dolar olan filmin pazarlama kampanyası için de yaklaşık 150 milyon dolar harcandı. Filmin gişe hasılatı ise 268 milyon dolarda kaldı. 

Film Rotten Tomatoes’ta yüzde 83’lük seyirci puanına sahipken eleştirmenlerden yalnızca yüzde 64 alabildi. Yapımın IMDb ortalaması ise 6,9/10’da kaldı.

Yapımda Barry Allen/Flash karakterini canlandıran Miller bir süredir zihinsel problemleri ve taciz, hırsızlık, saldırı, tutuklanma gibi olaylarla gündeme geliyordu. Oyuncu her ne kadar davranışlarından ötürü pişman olduğunu ve destek almaya başladığını duyursa da Warner Bros. süreç boyunca filmi iptal etmek dahil her ihtimali değerlendirmişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)