The Batman filminden silinen 'Joker' sahnesi yayınlandı

"The Batman" filminden silinen bir sahne yayınlandı. Silinen sahnede Joker ile Batman, Arkham Akıl Hastanesi'nde bir görüşme gerçekleştiriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Matt Reeves yönetmenliğindeki "The Batman", 4 Mart 2022'de vizyona girdi. Filmden silinen, Batman'in Joker ile karşı karşıya geldiği bir sahne paylaşıldı. 

Yönetmen Reeves'in geçen ay yaptığı açıklamada, silinen sahne filmde The Riddler tarafından oluşturulan kelime bulmacalarını taklit eden bir web sitesini ziyaret ettikten sonra gelecekti. Reeves, Batman’in Riddler'ın neden bunları yaptığını anlamak için Joker ile görüşmeyi tercih etiğini belirtmişti. 

"Dunkirk", "The Killing of a Sacred Deer", "Eternals" gibi filmlerle tanınan oyuncu Barry Keoghan’ın yeni Batman filminde yer alacağı, yapım vizyona girmeden önce konuşuluyordu ancak Keoghan'ın nasıl bir rolde olduğu bilinmiyordu. Daha sonradan, yapımın sonlarına doğru, oyuncu Paul Dano’nun canlandırdığı The Riddler karakterinin Arkham Akıl Hastanesi’nde konuştuğu kişinin Keoghan tarafından canlandırılan kötü karakter Joker olduğu ortaya çıkmıştı.