TFF: Gelecek sezon tribünlere yüzde 50 oranında seyirci alınacak

TFF, 2021-22 sezonunda futbol maçlarında tribünlere yüzde 50 oranında seyirci alınabileceğini, locaların ise tam kapasite ile açılabileceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Riva'da gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada 2021-22 sezonunda profesyonel maçlarda stadyum kapasitelerinin yüzde 50'si oranında, localarda ise tam kapasiteyle seyirci alınmasına karar verildiğini duyurdu. Açıklamada kararların deplasman takımları için de aynı şekilde geçerli olacağı belirtildi.

TFF tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Riva’da yaptığı toplantıda 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalarda, stadyum kapasitelerinin %50’si oranında seyirci alınmasına, ayrıca localara tüm kapasitesi oranında seyirci alınmasına karar vermiştir.

Normalleşme süreci kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan görüşmeler sonucunda alınan karar gereğince, deplasman takımları için aynı kural geçerli olacaktır.

Uygulamaların tüm detayları, TFF Sağlık Kurulu’nun Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürdürdüğü istişareler sonucunda ayrıca ilan edilecektir." (HABER MERKEZİ)

Etiketler futbol tff süper lig