Teyzesini saldırgan eşinden korumak isteyen Serhat öldürüldü

Manisa'da Ferdi T, tartışmanın ardından ablasının evine giden hamile eşinin yanına tüfekle gitti. Eşine silah doğrultan Ferdi T’ye engel olmak isteyen 16 yaşındaki Serhat Övek, vurularak öldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa'nın Soma ilçesinde, maden işçisi Ferdi Y, (22), tartıştıkları için ablasının evine giden hamile eşine av tüfeğiyle ateş edince kendisine engel olmak için araya giren baldızının oğlu Servet Övek'i (16) öldürdü. Polis, olayın ardından Ferdi Y'yi gözaltına aldı.

DHA'nın haberine göre Soma'daki bir maden ocağında işçi olarak çalışan Ferdi Y, dün saat 11.30 sıralarında, iddiaya göre, 5 aylık eşi Bahar Y. (21) ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Hamile olduğu öğrenilen Bahar Y, evi terk edip, ablasının evine gitti.

Ferdi Y, dün baldızının evine gitti ve yanında getirdiği av tüfeğini eşi Bahar Y'ye doğrultup ateş açtı. Bu arada araya giren baldızının bir oto tamir atölyesinde çırak olarak çalışan oğlu Serhat Övek, göğsüne isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri Övek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Saldırgan Ferdi Y. gözaltına alındı. (HABER MERKEZİ)