Terim ailesi, Terim belgeselini Seçil Erzan'ın evinde izledi

Seçil Erzan'ın Fatih Terim'i, babasından kalan 30 milyon lira değerindeki bağ evinde ağırladığı, birlikte Fatih Terim belgeseli izledikleri ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da bulunduğu çok sayıda kişiyi yüksek kâr getirisi vaadi ile 'Fatih Terim Fonu'na dahil ederek dolandıran Seçil Erzan'ın Fatih Terimle bağ evinde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Olaya ilişkin ortaya çıkan detaylarda Seçil Erzan ile Fatih Terim'in arasının çok iyi olduğu, Terim ailesiyle Erzan'ın görüştüğü ortaya çıkmıştı. Bu kez de Seçil Erzan'ın Bozcaada’da babasından kalma bağevinde Terim ailesini ağırladığı, birlikte 'Terim' belgeselini izledikleri belirtildi.

TERİM BELGESELİNİ İZLEDİLER

Sözcü'den İsmail Saymaz, 30 milyon değer biçilen söz konusu bağ evinin ipotek altında olduğunu da belirtek o ziyareti şöyle yazdı:

“Bozcaadalı meslektaşım Serkan İlik’e göre bağ evini 15-20 yıl önce baba Hayri Erzan satın aldı. Adada sevilen bir sima olan Erzan 6-7 yıl önce borsada battı ve pandemide hayatını kaybetti. Erzan, yaşarken evin tadilatına başladı. Mimar olarak Çanakkaleli İbrahim Karabaldır ile anlaştı. Ölümünden sonra tadilat, kızı Seçil’le devam etti. Erzan, tadilat bittikten sonra bahçenin bir bölümüne ‘Babamın Bahçesi’ tabelası astı. İskan sorunları olan evin değerinin 30.000.000 TL civarında olduğu belirtiliyor. Erzan, evinde Eylül 2022’de Terim Ailesi’ni ağırladı. Buluşmada Erzan’ın eski nişanlısı ve Terim’in avukatı Candaş Gürol ile Terimlerin aile dostu Nur Erkasap da vardı. Yalova Restoran’dan yemek getirildi. Yemekten sonra evde Netflix’teki ‘Terim’ belgeselini izlediler. Terimler geceyi evde geçirdi.”

(YAZININ TAMAMI)